maandag 21 maart 2011

Gratis Cruise

Hehe, eindelijk gebeurd er eens iets op de woon-werk route. Een verassing, en niet eens een heel onaangename! 


Kom ik vanmorgen op Schiphol-Oost aan, blijkt de draaibrug afgesloten te zijn. Een vriendelijke verkeersbegeleider wijst me de weg naar het tijdelijke pontje die voor het langzaam verkeer ingezet wordt. Prima! Hij weet me ook te vertellen dat er zojuist 'nog zo'n ding, een gele' richtig pont vertrokken is. En inderdaad, aan de overzijde van de ringvaart zie ik de Rode Strada 037 van Theo staan. De pont heeft hem zojuist over gezet. In een paar minuten sta ik ook aan de overkant. Het gaat lekker soepel zo!


Het is allemaal nog wel errug vroeg, en ik vergeet helemaal om een foto te maken voor het blog, maar gelukkig heb ik 's middags een herkansing.

Hier geniet Theo van zijn tweede gratis cruise voor vandaag. Er passen zelfs twee Strada's tegelijk op de pont en nog een paar fietsen erbij ook!
'Stereotype scooterrijders', handig opgesteld op de oprit naar de pont.

De afsluiting gaat 2 dagen duren '...is het plan, maar het is de gemeente hè' zei de verkeersbegeleider. We gaan het wel weer zien. Het is immers allemaal voor een goed doel.


Later... Meer!

4 opmerkingen:

 1. Haha, "een gele"... en die pont is natuurlijk rood ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. en dat moet ik allemaal missen! hopelijk lopen de werkzaamheden uit en mag ik morgen ook op 'cruise'.

  Groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gisteren met de pontbaas gesproken. De pont blijft 3 maanden in dienst, en niet 2 dagen! Je krijgt dus alle kans :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vandaag heb ik ervan genoten, een rustpunt voor de gejaagde veloforens ;-) 3 maanden is wel veel, dat betekent voorlopig geen deur-tot-deur record...

  BeantwoordenVerwijderen