maandag 10 januari 2011

Spoorzoeken

Zo, een nieuwe week is aangebroken. Het mag weer, lekker met de Strada naar kantoor! Was echt heerlijk velomobielen vanochtend. Was wel een beetje fris, maar eenmaal in de Strada gezeten was de tocht toch wel weer heel comfortabel.

Op het Ton Storkpad tussen Muiderberg en Weesp is het fietspad (ook) bedekt met een dun laagje ijskristallen. Een mooi gezicht als je daar overheen zoeft. Op dat pad, de karakteristieke sporen van Strada 037. Theo zit blijkbaar een stukje voor me. Tot mijn verbazing zijn de glinsterende ijskristallen en de Stradasporen nog vast te leggen op de gevoelige chip ook!


De vorm vanmorgen is goed; het weekeind rusten heeft me goed gedaan. Het is plaatselijk glad. Bij de oprit van Ouderkerk aan den Amstel naar de N522 slipt de PM achter behoorlijk. Heb moeite om op gang te komen en glip nog net door het oranje licht.2 opmerkingen:

  1. Beste Cookie, Strada S039 kon je vanochtend gemakkelijk voorblijven, kwestie van 10 minuten eerder weg gaan. Super039 had er vanavond een stuk moeilijker mee .....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kom kom, een week in de elektrische Sunrider en nu al je conditie kwijt?!

    ;-)

    BeantwoordenVerwijderen