zondag 19 december 2010

Lichtjes

Ik was vroeger bang in het donker. Dat heeft als groot voordeel dat ik nu heel erg van lampjes hou, en wat is er voor mooiere tijd dan de donkere dagen rond kerst om je daarin uit te leven :)

Natuurlijk met extra verlichting op de Strada, en daarbij de wens dat U allen een fijne kerst beleeft.
Maar ook het huis moet eraan geloven. De lamp in de woonkamer is vervangen door een kerstkrans met drie glazen bollen aan een ketting. Heel creatief vind ik zelf :) Op het dressoir twee windlichten gevuld met micro-lampen, en natuurlijk de lichtjes in de kerstboom.
Ook in de woonkamer; verlichte wintertakken aan het plafond.
De gelhaard wordt geflankeerd door twee hoge vazen met daarin lichtsnoeren met glinster-dingen. Kan uren kijken naar die flakkerende vlammen.
In de tuin hou ik het heel bescheiden. Die heeft door de sneeuwval toch al een sprookjesachtige uitstraling :) Slechts één kerstboom look-a-like boom is hier verlicht.
Fijne Kerstdagen allemaal!

PS: Werk deze week halve dagen, en hoop later deze week m'n nieuw skibril uit te proberen in de Strada :)

2 opmerkingen:

  1. Ziet er allemaal fantastisch uit! Jij ook fijne kerstdagen! Ik ga vrijdagmiddag proberen met tieraps om mijn gladgereden achterband thuis te komen. Als ik nog een beetje lucht over heb met alle extra weerstand van sneeuw en NO BFT 5 (goh, wat leuk, ik fiets toevallig die kant op...) zing ik de hele rit: "driving home for christmas..." :) YL. (FAW319)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hé YL,

    Jij bent dapper hoor! Ik ga wel weer fietsen als de wegen weer wat schoner zijn :) Prettige dagen en succes morgen.

    BeantwoordenVerwijderen