maandag 2 mei 2011

Kilometerstand April 2011

De tijd vliegt voorbij, net als de kilometers.

Ik heb in April in totaal 971km gefietst met de Strada en de Trike.  Dat brengt het totaal aantal fietskilometers voor het jaar 2011 op 3849. De blauwe lijn voor dit jaar blijft mooi boven de lijnen van voorgaande jaren, ondanks dat ik de griep gehad heb deze maand.


Speciaal voor Mick, nog wat statistische gegevens erbij :)"The world According to Fietsenscoort.nl". Met 3849km heb ik dit jaar al €1056 bespaard. Dat lijkt vrij veel, maar is €0,27 per kilometer en een vrij aardig gemiddelde. Denk dat je jezelf nog wel een rad voor ogen draait, want het is natuurlijk niet zo dat ik géén auto mee rijdt; ik maak natuurlijk wel minder kilometers. Een lastige materie. En dan nog die 38 bomen die dankzij mijn gefiets nu CO2 tekort hebben...

Uitgaande van dat bedrag per kilometer zal de Strada zijn aanschaf in 22.000km geheel terugverdiend hebben. Da's lang niet slecht!

3 opmerkingen:

 1. Ja, de een sterke start in januari, daar heb je met de grafische weergave het hele jaar lol van! Ik begon vorig jaar met een bukfiets en vanaf april een open ligger. Vanaf Augustus pas de Strada. Met andere woorden, ik lig ook boven de kilometers van voorgaande jaren. Dat wordt dit jaar vast weer een recordje !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn & leuk, maar grafiek jezelf niet ziek!

  Mvg Mick

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Theo: Ja, het is inderdaad meer een prestatie van de fiets dan van de man, dat bedenk ik me ook steeds als ik en race-fietser voorbij rij ;-)

  @Mick: Geen zorgen hoor; de grafieken beheersen mijn leven nog niet. Hoewel....

  BeantwoordenVerwijderen

/* Dit script moet picture-view herstellen */