woensdag 3 november 2010

Waaierig

Ik moet toegeven, ik heb vanmorgen even overwogen om met de auto naar kantoor te gaan, maar een blik op buienradar liet me zien dat het met de regen wel mee viel. Helaas, dus ik moest weer fietsen ;)
Ik heb dat wel vaker; moeite om mezelf te overtuigen om toch weer te gaan fietsen. Ik zie er altijd een beetje tegenop. En dat terwijl ik in de praktijk als ik eenmaal in de Strada zit, altijd weer met plezier fiets. Zelfs vandaag, toen tijdens de rit bleek dat het wel behoorlijk waaierig was. Had bovendien de wind pal tegen.
Dus vanmorgen toch voor de derde dag deze week op pad met de Strada. Dan heb ik eigenlijk mijn quotum voor deze week al weer vervuld. Zal mij benieuwen of ik morgen wederom in de fiets stap :D

5 opmerkingen:

 1. Ja het was zeker "waaierig" en rond 5:30 flink wat neerslag ook! Wat ik niet op b.r.nl zag aankomen.
  Eveneens ik ben met de FAW geweest.
  Gelukkig heeft m'n nieuwe 3mm dikke PVC velglint gehouden (of de binnenband beter gezegd).
  Mvg Mick

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Há, dan ben ik net laat genoeg vertrokken! Heb niet al teveel regen gehad onderweg, en dat was maar goed ook, want de regen díe er viel waaide horizontaal m'n ogen in.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, morgen (donderdag) gewoon weer in de fiets, het Strada quotum begint bij 4 per week!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je aangeeft dat als je er dan eenmaal inzit er altijd weer plezier is. Zelf fiets ik iedere werkdag een enkele reis. Fiets ik dus einde van de dag naar huis dan blijft de auto op het werk en heb ik de volgende ochtend geen keuze. Ik ken wel het gevoel van er lichtjes tegenopzien als de omstandigheden bar zijn maar het ontbreken van de keuze tussen fiets of auto maakt de "beslissing" om toch maar te gaan erg makkelijk...:)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. @Velótejó: Nou, ik ben weer op de fiets hoor; Had wel wat last van tegenzin met de wind die om het huis heen floot vanmorgen, maar heb mezelf er toch weer toe gezet. Hoop dat je Strada snel weer gereed is, want als jij op die Challenge Focus Sport moet gaan rijden ruik ik een inhaalslag qua aantal kilometers die eraan zit te komen.

  @FAW319: De keuze die ik tot voor kort had – met de fiets of met de Connexxion bus – viel ook veel gemakkelijker uit in het voordeel van de fiets :)

  BeantwoordenVerwijderen