zondag 14 november 2010

Korte film 808 camera

Hier volgt een korte film die ik afgelopen woensdag gemaakt heb met de 808 camera. De qualiteit is niet echt van het niveau van Jan de Bont. Deels door (het gebrek aan) vaardigheden van de cameraman, deels door de beperkingen van deze €6,50 camera :) De film duurt iets meer dan 9 minuten.

4 opmerkingen:

 1. Hoi Erwin,

  Je lijkt wel Remi "Alleen op de wereld" of is dit zondagochtend. Waar zijn al die andere fietsers? Ik moet me elke dag door een wirwar van anarchistisch fietsende schoolkids doorwringen.....

  Zullen we een keer ruilen?
  Groet Marcel
  Quest 342
  Bedankt voor de foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hahahahaha. Nee, dit is woensdag-middag rond de lunch. De opname begint ergens tussen Weesp en Muiderberg in. Dan rij ik langs Muiderberg, langs de A6 de Hollands brug over. Geen schoolgangers hier, louter 'intercity fietsers'. Alleen als ik door Amstelveen/ Ouderkerk aan de Amstel/ Amsterdam ZO rij heb ik meer te maken met verkeer. De rest is vrij rustig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Erwin
  Niet slecht van deze goedkope camera.
  Deze route vaak recreatief verreden en deze beelden wekken weer leuke herinneringen op.
  Ook gebruikte ik deze weg vaak naar Dronten.
  Tot mei 2008 heb ik in Amsterdam Zuidoost gewoond
  en heb ik de laatste 15 jaar van en naar m'n werk op Schihol dagelijks de Alleweder en Mango gebruikt.
  Nu ik sinds 2007 in Friesland woon en met de Quest 407 rij, snap ik niet waarom Marcel jalours op je is. Net zoals jij schrijft, AmsterdamZO Schiphol is een ander verhaal, al die drukte en stoplichten en viaducten met meer dan haakse bochten haalt je tempo er flink uit.
  Van al die schoolkids had ik minder last omdat ik in 3 ploegendienst werkte.
  Ik zie op het filmpje dat je door het rode stoplicht rijdt als de weg Muiden Naarden kruist.Je mag wel oppassen dat je alsnog niet een bekeuring thuis krijgt.
  Groet Ben
  van de rust in Friesland genietend en honderden km's kunnen rijden zonder stoplichten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi Ben,

  Ja, het is een vervelende gewoonte van me. Ik kan maar moeilijk wachten voor een rood verkeerslicht als er verder geen kruisend verkeer is. Op de fiets opgegroeid in Amsterdam he.. Ben tegenwoordig al wel wat voorzichtiger dan 'vroeger' met de tweewieler en de Alleweder.

  Op mijn route Almere-Schiphol haal ik 'slechts' een gemiddelde snelheid van 27 km/h. De kruis-snelheid varieert nogal. Op het stukje dat ik gefilmd heb is het maximaal iets van 35 km/h. tegen de Hollandse brug op zakt dat in naar 22km/h.

  BeantwoordenVerwijderen