donderdag 4 november 2010

Nog Waaieriger.

Je gelooft het niet, maar ik ben tóch nog op de fiets vandaag. Zoals Theo in de commentaren al zei; het quotum voor de Strada is 4x per week ;-) 

Vandaag was het nog waaieriger dan gisteren, vooral toen ik bij Schiphol aan kwam (27 Knots, en dat is net windkracht 7).


Minder goed nieuws voor Theo met zijn Strada 039. Die kwam ik op het Spoorbaanpad tegen, terwijl hij in de verkeerde richting ging. Hij bleek een gebroken frame te hebben :(

Ook Erwin in zijn WAW  022 kwam ik vandaag tegen. Hebben nog wat geprobeerd te praten, maar zelf met schreeuwen was het nog moeilijk om elkaar te verstaan. Zag wel dat 'ie stiekum nog even zijn mooie zelfbouw verlichting vergeleek met mijn B.M IQ-Cyo. En ik moet toegeven, dat zijn twee koplampen duidelijk meer licht geven dan mijn ene Cyo. En Erwin, je koplampen zijn ook heel duidelijk en herkenbaar van grote afstand! Zeer mooi gedaan.

3 opmerkingen:

 1. Beste Erwin,
  Ik hoop niet dat je teleurgesteld bent, maar omdat het vandaag evengoed wél aardig droog was ben ik met de open(!) Thys revolver roets ten werk getrokken!
  idd Leek 't wel op een bladbombardement af en toe...
  Mvg.Mick
  p.s. m'n Auto staat nu bij de garage vd APK dus wordt morgen Allewederen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou, succes dan maar met de APK! Ben zelf met de Punto vandaag, ten gelegenheid van mijn verjaardag ben ik maar eens lekker lui, maar mag jou dan natuurlijk geen verwijten meer maken over het gebruik van je roets :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeleciteerd Erwin!
  De auto is gekeurd maar wel met 'n raar verhaal. En me dan zonder me te bellen hún remedie in rekening te brengen... 'Ben niet alleen 'n kritische ligfietser!
  Mvg Mick

  BeantwoordenVerwijderen