zondag 3 oktober 2010

Foto's Velomobiel najaarstreffen 2010

Hier een kort bericht over het Velomobiel Najaarstreffen 2010 in Sint Maartensvlotbrug. Of eigenlijk, alleen een link naar wat foto's. Verslag volgt als ik wat meer vut heb :)

2 opmerkingen:

  1. Ziet er gezellig uit! Het weer pakte goed uit en een prima accomodatie zie ik. Wellicht, als er weer eens een meeting is kom ik ook eens meetrappen...:))) Wat is overigens de kruissnelheid van zo'n groep tijdens een trip? Zelf kan ik een weekje niet fietsen aangezien mijn achterbrug in Dronten ligt voor restauratie (amputatie en reconstructie). Mijn FAW staat nu op twee voorwielen en een statief in de schuur...:(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Balen van je achterbrug! Ik heb achteraf wel heel veel geluk gehad met mijn Alleweder. Als ik dat allemaal zo hoor, dan was die van mij in een puike conditie :)

    De kruissnelheid van zo een groep ligt ergens tussen de 20 en 30 kilometer per uur, afhankelijk van omstandigheden. Het is niet zo dat de Questen de snelheid bepalen, maar de langzaamsten. Er is niemand afgehaakt vanwege de snelheid, dus dat had men goed voor elkaar :)

    En de accommodatie was top! Lekker douchen na het fietsen, gezellige gezamenlijke ruimte (waar je eigenlijk de meeste tijd buiten de fiets doorbrengt) en lekker slapen in trekkershutjes. Er waren ook mensen die in hun eigen tent of camper sliepen, al naar gelang de eigen voorkeur.

    BeantwoordenVerwijderen