woensdag 28 augustus 2013

Oplaadpaalproliferatie


Had echt even een WTF momentje vanmorgen op het Ton Storkpad.Twee cryptische inscripties op deze hedendaagse steen van Rosetta geven een aanknopingspunt voor de oorzaak van het ontstaan van deze verstoring in het tijd-fietspad continuüm.

Laad.nl

Oplaadpunten
Waar kan ik oplaadpunten vinden ?

Op deze website vind u de meest complete zoekmachine voor oplaadpunten. Bij Laad.nl zijn onze mensen dagelijks bezig om voor u te kijken waar de oplaadpunten in Nederland staan en wat er allemaal in de buurt van de oplaadpunten te doen is. Op deze manier gaat opladen wel heel erg leuk worden ! Het is daarnaast mogelijk om met de website een dagje uit te plannen door een route langs de oplaadpunten te maken. Er zijn namelijk heel veel leuke plekken in Nederland op onze website te vinden die ervoor zorgen dat u ‘Opgeladen onderweg‘ blijft !ecotap.nlECOTAP OPLAADZUIL TYPE Z

Deze oplaadzuil is uitermate geschikt voor het veilig laden van fietsen, scooters of scootmobielen. De Z-oplaadzuil genereert middels een lichtpaneel stroom die in de laadzuil opgeslagen wordt. Deze oplaadzuil heeft geen externe stroomaansluiting nodig en is volledig selfsupporting. Heeft stroombeperking & aardlekbeveiliging met volledige automatische reset.

Door zijn indrukwekkende verschijning (4.15 meter hoog) is deze erg uitnodigend en representatief voor de omgeving.Hoe zo een lelijke paal 'representatief voor de omgeving' kan zijn is een raadsel dat ik nog niet ontrafeld heb. 
Het zal mij bovendien benieuwen hoe lang het zonnepaneel er op blijft zitten; het paneel die moet zorgen dat een fietspadpaal 100m verderop 's nachts verlicht wordt, was al na een paar maanden 'verdwenen'...


Het is me allemaal wat... 


Zoals altijd, 

Later...meer!

EDIT: LOL. Ik had het kunnen weten (of vermoeden); De Electric Freeway zit achter dat oplaadpunt! Dat is dan de eerste merkbare infrastructurele aanpassing ten gevolge van dit project.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten