zaterdag 24 september 2011

Foto's "Het Noorden Velomobiel/Ligfiets treffen"

Hoe mooi de routes van de planner van de fietsersbond ook zijn, ik heb (weer) bewezen dat die afgedrukte kaartjes niets voor mij zijn. Ik ben ergens in de eerste kilometers al het spoor bijster geraakt en ben vooral door de TomTom GO in Schermerhorn aangekomen.

Hoewel de TomTom GO beslist bruikbaar is, is deze niet ideaal. Maar hij is al in mijn bezit en die paar ritjes per jaar rechtvaardigen voor mij niet de aanschaf van een 'echte' GPS.

Het weekeinde zelf was fantastisch. Ik heb weer geweldig genoten :) Dank aan Kees en Sebastiaan voor de organisatie van "Het Noorden Velomobiel/ Ligfiets treffen".

Uitzicht van het veer Spaarndam-Buitenhuizen
Vlak na de pont kwam ik achter een hele kudde scholieren terecht. Ik ben er maar rustig achteraan getuft met 15 km per uur. Wel knap vana ze hoor, dat ze niet omvielen op die enge hoge fietsen bij zo een lage snelheid :D In de verte nog wat vuurwerk verzorgd door moeder natuur, maar de hoeveelheid regen bleef beperkt.


Aankomst in Schermerhorn. Jan en Epco zijn er al.De Velomobielen staan lekker droog onder een grote tent. Goed idee!


Zaterdag verzamelen voor de toertocht, voorafgegaan door een kort moment voor de fotograaf van de Polderexpress.


Tijd voor koffie en appeltaart in de Walvis.Theo met zijn high-tech interphone.Wim met zijn speciaal op maat vervaardigde race-kap.Sebastiaan met mooie nieuwe livery op de Quest.Onderdeel van de tocht is een bezoek aan een molen bij Schermerhorn.Geen opmerkingen:

Een reactie posten