vrijdag 16 september 2011

Dit weekeinde: "Het Noorden Velomobiel/Ligfiets treffen"


Het Noorden Velomobiel/Ligfiets treffenHet tweede Velomobiel/Ligfietsen Treffen in de provincie met de meeste Velomobielen. Locatie is Sporthal de Mijze in Schermerhorn. Het complex ligt aan de rand van de Mijzenpolder. Er kan gekampeerd worden, maar ook kan er binnen geslapen worden.Vrijdag 16 September

Het ontvangst is op vrijdag 16 September na 16.00 uur in de Sporthal de Mijze in Schermerhorn. 's Avonds is er een broodje met eigengemaakte soep voor de deelnemers, die daarna gezellig bij het kampvuur of aan de bar kunnen hangen. Zaterdag 17 September

Op zaterdag moeten de deelnemers vroeg op voor het gezamenlijk ontbijt, lunchpakket maken en om 10.30 uur een mooie rondrit in de omgeving. Tijdens deze rondrit wordt er onder andere een bezoek gebracht aan het Poldermuseum en de Museummolen. Een uitgebreide warme maaltijd staat klaar aan het eind van de dag en de avond kan gevuld worden met Oud Hollandse spelletjes, een lezing, workshops en dergelijke. 


Zondag 18 September
Op zondag is het uitslapen geblazen en wederom een gezamenlijk ontbijt en lunchpakket klaarmaken voor de terugreis. Bij voldoende belangstelling om 10.30 uur rit naar de Zaanse Schans. 

Planning en route
Ik vertrek even na 16:00 van de QRL richting Schermerhorn. 
De route is bepaald met de routeplanner van de Fietsersbond.


Later... meer!

4 opmerkingen:

 1. Veel plezier Erwin , helaas moet ik werken het hele weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. veel plecier!

  "helaas"mg ik weer naar de hondenbrigade iets met opendag ofzo:P:P lol maar heb tg geen vm:P maare veel plezier

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat er gekampeerd(!) kan worden. Helaas zou de hele medische stand over me heen vallen als ik daar nú al aan meedeed !
  Mvg Mick

  BeantwoordenVerwijderen
 4. kamperen?, het leek wel een waterbed ;-)
  wat een water
  maar leuk was het wel

  BeantwoordenVerwijderen