maandag 6 augustus 2012

Tussen de buien door.Tussen de buien door fietsen, het kán in Almere. Of  regent het echt bijna nooit in Nederland. Je zou het het bijna gaan geloven :D Ik ben vandaag droog gebleven op zowel de heen- als terugreis naar en van kantoor, tijdens de lunchpauzewandeling en tijdens de avondrit!

De dag begon weer afschuwelijk vroeg; 5:50 de fiets in. In de verte wat gerommel, maar een heerlijke rit gehad.In de pauze lekker gelunched (een salade met ossenworst :) en daarna even de benen wezen strekken. Aan 'de overkant' was het niet prettig, maar aan deze zijde was het aangenaam toeven in de zon.

En 's middags een even prettige terugtocht. Wederom droog, maar met wind mee dit keer. Op deze route kwam ik Elmi nog tegen in haar Quest langs het Gein. En een soort van op de weg wandelende krab (zitten er zoetwaterkrabben in het Gein?!). En daarbij ook nog een open, zilverkleurige (Tadpole) trike met bestuurder op het spoorbaanpad bij Almere Muziekwijk.Jaja, zo beleef je niets en zo beleef je ... wat.


's Avonds nog even een kort rondje gedaan in Almere met ons beider trikes. Het begon al te schemeren, dus de verlichting kon weer aan :)

Ben druk bezig met een vervangend lampje voor mijn helm. Daarover later meer, maar ik zal nu alvast een klein tipje van de sluier verlichten:Later ... meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten