woensdag 4 juli 2012

Lekker Strak

Soms zit geluk in kleine dingen. Zo kan ik er van genieten dat de schuimkap op m’n Strada weer goed vast te maken is. Die zat de laatste tijd een beetje gammel met een missende en drie half los hangende klittenband sluitingen. De kap was zelfs al een keer van de fiets gewaaid onder het rijden. Zo rij ik al een paar maanden rond. Of reed, want recent heb ik weer wat nieuw band onder de rand van het mangat gelijmd.

En nu is het heerlijk om de kap te bevestigen op de parkeerplaats. Lekker strak.


Met de kilometers gaat het iets beter dan voorheen, maar de gelegenheid om te fietsen is toch minder dan voorgaande jaren. In Juni heb ik 490 km gereden volgens de teller. Volgens de spreadsheet zouden dat er 180 meer moeten zijn. Strange... maar ik voel me goed, en daar gaat het om :)
Over goed voelen gesproken...

...Ik blijk geluk te hebben dat ik nog leef. In Weesp zijn ze de Vecht aan uit uitbaggeren bij de spoorbrug, en daar zijn ze nogal bang voor het vinden van bommen uit de tweede wereldoorlog. En daar fiet ik dus langs op weg naar kantoor.


Zoals altijd,

Later...meer!

2 opmerkingen:

 1. Hey Erwin,

  Klopt het dat ik jou vrijdag tegenkwam tussen Almere en Muiden? Ik kwam de brug af richting Muiden in mijn gele, bestickerde Quest. Er kwam een vriendelijke "zwaaiende" rode Strada mij tegemoet...

  Groetjes,

  Robert-Jan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Robert-jan,

  Ja, dat was ik, die vriendelijk zwaaiende berijder van een rode Strada :) Da's deel van mijn woon-werk route.

  Groetjes,

  Erwin

  BeantwoordenVerwijderen