woensdag 1 juni 2011

Kilometerstanden Mei 2011

Ik heb in Mei in totaal 854km gefietst met de Strada en de Trike. Dat brengt het totaal aantal fietskilometers voor het jaar 2011 op 4705. De blauwe lijn voor dit jaar blijft mooi boven de lijnen van voorgaande jaren, ondanks dat de griep van vorige en de rugpijn van deze maand.

Ben inmiddels na twee weken rust weer rustig begonnen met fietsen. Alleen in de Strada, want die zitting geeft de meeste steun in de rug :)Zondag ben ik voor het eerst weer inde Strada gestapt, en heb een rondje Gooimeer gemaakt. Op de oprit van de Hollandse Brug waren filmopnamen aan de gang. Deze waren voor het (nieuwe?) VPRO jeugdprogramma Kauwboy. Ook maandag-avond waren ze daar weer bezig.

Vanmorgen werd ik nog even geïnspireerd door de schoonheid van de natuur. Dat gaf me mooi de kans om de camera in mijn nieuwe Nokia te testen :)

Ik moet zeggen; hij maakt leuke plaatjes met zijn Carl Zeiss lens. Hier een boeren akker met Theo zijn Witte Wieven.
 En een stukje rijbaan langs de A2, vers geasfalteerd.
Later....meer!

3 opmerkingen:

 1. mmm, velotejo had ook al een zeer respectabele afstand, ik heb er deze maand precies 0 in m'n Mango...
  ik heb vandaag wel een ligger gezien, telt dat ook? ;-)
  Groeten uit Copenhagen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja hoor, dat telt ook, ik ben vandaag vrij soepel!

  Mocht je (ooit) weer gaan fietsen; de brug over de A2 is weer begaanbaar. Ik rij nog steeds de omleiding via de weg die hierboven op de foto staat.

  In Amstelveen hebben ze een stukje weg opengebroken (vlak voor je het Amsterdamse bos in rijdt). gewoon bordjes volgen en linksom om de blokkade heen rijden.

  De pont over de ringvaart is nog steeds in bedrijf. Duurt nog een maand als de planning nog klopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Thx, mijn Mango is vanaf de week van 20 Juni weer met grote regelmaat te bewonderen op de route naar Schiphol. zee joe

  BeantwoordenVerwijderen