dinsdag 15 maart 2016

Heftig maar niet genoeg :-)

Op de weg terug naar huis haalde ik een fietser in Angelo, de aarts-vijand van Theo. Dat was op het Ton Stork Pad. Bij de Hakkelaarsbrug haalde hij mij weer in (want ik wachtte tot het verkeerslicht groen werd), en dat herhaalde zich op weg naar de Hollandse Brug, en op de opgang naar de Hollandse brug. Uiteindelijk reed ik Angelo weer voorbij toen ik de zwaartekracht aan mijn kant had bij het afrijden van de brug.


Mmmm.Dat klinkt toch allemaal veel spannender als Theo het vertelt :P
Zoals altijd...
...Later meer!

3 opmerkingen:

  1. Vandaag, op de terugweg in Amstelveen ineens een harde en zeker ook hartelijke stem vanachterboven toen ik voor het stoplicht stond te wachten; "Angelo !", Hee Angelo !, tijd niet gezien.... Gisteren heb ik die blauwe gepakt zegt hij. Ah mooi zeg ik gaan we racen? Mijn geheime e-ondersteuning inmiddels uitgezet want eerlijk is eerlijk, hij geen ondersteuning dan ik ook geen ondersteuning. En ook natuurlijk omdat mijn ondersteuning van dichtbij zo hoorbaar is. Windkracht 4 tegen en zelf zonder ondersteuning geen probleem om Angelo bij te houden .... Even later zachtjes wet e-power erbij en Angelo niet meer terug gezien totdat ik pech kreeg. #$@&*@! ... Pech na 10 minuten verholpen en na Weesp knal ik hem voorgoed voorbij ! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Grappig, dat hij zich niet meer herinnert dat ik hem met 55 km/h voorbij knalde. Ik heb hem daarbij toch hartelijk en heel hard uitgelachen, lijkt me dat je dat wel bij blijft! Ben benieuwd wat voor gezicht hij trekt als ik hem vertel dat jij al járen met elektrische ondersteuning rondrijdt :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha, ja Velotejo kan het mooi vertellen maar jij kan het goed samenvatten ;-).

    BeantwoordenVerwijderen