maandag 8 juni 2015

Lekke band.

Het komt altijd ongelegen; een lekke band!

Gelukkig betrof vanmorgen het geen band van mijn Strada, maar een van (Velo-) Theo's elektrische fiets. Ik ben natuurlijk even gestopt om hem uit te lachen en een foto te maken :-)Zoals altijd...
...Later meer!

5 opmerkingen:

 1. Niet eens even helpen?
  Dat valt me weer tegen ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Electrische fiets ?? De afvallige !

  Ja het is in dit geval verdiend om uitgelachen te worden.

  ( afgezien het feit dat jij 3 banden hebt dus meer kans op zelf een lekke band en je weet dat hij ergens in de toekomst jou ZAL terug uitlachen ;-))))

  Ach als het niet hard regent of erg koud is, en je plakspuillen en pomp bij je hebt is er weinig aan de hand toch ? Alleen mensen zonder dat zijn eventueel hulpbehoevend :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, hij had een of andere smoes dat zijn Strada in de prak ligt na een aanrijding...
   ...en op kantoor kwam hij al weer langs rijden toen ik de fiets op slot aan het doen was. De vertraging viel dus mee :-)

   Ik ga er van uit dat ik ergens in de toekomst uitgelachen ga worden ;-) Bandjes zijn nu 5000km oud, dus ergens over 2000km of zo :-)

   Verwijderen
 3. Daarna reed er nog een velomobiel langs, een WAW, ook blauw, ook met een bestuurder die Erwin heet. En ook met net zoveel haast er van door. Daarna nog een paar dames die mijn nat bezweette torso met open mond en bewondering aanschouwden, reden ook hard lachend door ...

  BeantwoordenVerwijderen