vrijdag 7 juni 2013

Escorted by Fujin

Vandaag op de terugweg met Jurren op zijn Fujin
Vrij pittig windje tegen, maar heerlijk fietsweer!

In Amsterdam-ZO leek het even of de wereld aan het vergaan was. Overal om om heen het geluid van sirenes,  hoewel we geen blauw licht konden waarnemen.Om dan meteen buiten ZO over te gaan in landelijke rust, tijd voor een fotootje van dit gedenkwaardig moment (de Fujin wordt niet zo vaak van stal gehaald). 

Op het Ruwelspad liepen we nog een paard met begeleidster achterop. Alle goede raad van BrandweerQuest in de wind slaande zijn we er gewoon rustig langs gefietst.
Zowel telefonerende begeleider als paard(je) waren niet in het minst onder de indruk van die rare fietsen.
Langs de A1 kwamen we nog een hele colonne van wel 15 hulpdienstvoertuigen tegen die zich bewoog in de richting van Amsterdam, wat de indruk wekte dat daar iets heel ernstigs gaande was. Later bleek het te gaan om vervoer (Youtube) vanwege het kinderbeestfeest. Weer een mysterie opgelost.


Tegen de Hollandse brug op moest Jurren nog even laten zien dat de Fujin toch echt een gewichts-voordeel heeft ten opzichte van de Strada. Denk dat hij inderdaad gelijk heeft, maar dat de 30 kilo verschil in massa van de berijders ook wel een rol zal spelen...
...later... meer!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten