maandag 28 augustus 2017

Verkeers-situatie gewijzigd - Driemond

De Bob-de-Bouwers bij Driemond hebben dit weekeinde een ongelooflijke spurt gemaakt met de inrichting van de nieuwe kruising op de brug over 't Gein. Dus vandaag, precies volgens de planning heerlijk over de nieuwe kruising gereden met de Strada. De situatie is - ook voor de fietsers - duidelijk verbeterd ten opzichte van de oude situatie met VRI. Complimenten!Zoals altijd...
...Later meer!

8 opmerkingen:

 1. Ik mocht er gisteren ook al langs met de Fujin, heerlijk om na de brug lekker door te rollen (en om op de terugweg met een beetje snelheid aan het 'klimmetje' te beginnen). Jammer dat Almere het met het Spoorbaanpad (en oude landweg e.o.) maar niet wil begrijpen, eerder gaf toch ook A'veen al het goede voorbeeld met de aanleg van rotondes zonder VRI.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tja, Almere en goede fietspaden... Het zal wel nooit wat worden.

   Verwijderen
 2. Vanmiddag ook langs Driemond gereden om daar het kanaal op te pakken. Is een mooie kruising geworden. Al blijft de afslag naar Driemond een krappe met de Quest. Maandagochtend zag ik je trouwens nog rijden bij Abcoude onder het spoor door met alle lichten aan, ik zat heerlijk op mijn racefiets, dat is goed te doen met bijna geen wind.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Met de Strada is de bocht goed te doen ;-) Volgende keer wel even zwaaien hè, als je me ziet rijden (of keek ik de andere kant op...).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zag op de brug je lichten in de verte, jij draaide na mij het bruggetje op richting Abcoude.

   Verwijderen
 4. Ik zie vooral heel veel scherpe bochten in de fietspaden, of mis ik iets?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Weesp naar Amsterdam Z-Oost is lekker snel uitrollen na de afdaling, dus de richting die Erwin, Jurren en ik rijden. Bochten naar Gein en Driemond zijn krap :-(

   Verwijderen
 5. Afgelopen twee jaar zijn ook het fietspad over de brug over Adam-Rijn kanaal verbeterd, het fietspad langs de gehele provinciale weg is breed en strak gemaakt en nu ook dus de vervelende kruising aangepoast. Veel verbeteringen !

  BeantwoordenVerwijderen