woensdag 6 juli 2016

Kilometerstand Juni 2016

Waarschuwing: Saaie post met cijfertjes.

De kilometerstand van eind Juni voor Strada 202 is....12290 km. Juni was niet zo'n productieve maand in verband met smoesjes als de aanleg van een volière en straten die onder water stonden. Dat resulteerde in een magere bijdrage in de kilometerstand van 392 km.Juli belooft een goede maand te worden; door perfecte coördinatie van de gemeenten onderling is de Electric Freeway Almere-Amsterdam nu zo'n 2,5 km langer dan normaal door omleidingen voor wegwerkzaamheden. Blijkbaar is het project niet meer zo interessant, de URL http://www.electricfreeway.nl/ waar Forenzo zelf nog naar verwijst is inmiddels "te koop".Zoals altijd...
...later meer!

4 opmerkingen:

 1. Die "electric freeway" moet inderdaad niets meer geweest zijn dan (lokale)verkiezings perikelen. Een paar bordjes op een bestaand fietspad zonder overige aanpassingen plaatsen is leuk voor krantenartikelen en een nieuwsfeitje op tv die een bepaalde gewenste indruk wekken en serieuze journalisten hebben er dus nooit onderzoek naar gedaan. Wie fietst er dan ook hoor je ze denken...zelf voor Almeerders niet niuewswaardig....iedereen staat immers in de autofile en maken zich anders druk om de volle trein. En de burgermeester was van de VVD..

  Dat stuk wat jij rijdt, Almere-Amsterdam daar is zoveel forens verkeer dat het als eerste in Nederland een fietssnelweg gehad zou moeten hebben. Te prefereren gebouwd als een spoortraject dus vlak en niet onderbroken door andere wegen...die gaan er maar onderdoor of overheen. Maar ja he de VVD...daar moet je niet zulke dingen van verwachten. Wel meer asfalt, daarom moet die spoorbrug er ook perse komen want de snelweg wordt breder dus moest die spoorbrug langer worden met alle ellende die jij daar ondervind tot gevolg. Meteen maar een 4 sporen brug leggen geschikt voor groei in de toekomst lijkt mij...maar nee hoor gewoon 2 sporen zoals de oude brug. Alles voor de auto, want die kun je melken met brandstofaccijns, bijtelling, BTW, wegenbelasting en assurantiebelasting en dan vergeet ik vast nog wel wat.

  Een fietser is dan maar een oninteressant iets..betere gezondheid zegt u ? psssst.... Je mag helemaal geen 70 worden, stel dat we je daadwerkelijk AOW moeten gaan betalen !! Dus stop maar snel met fietsen en ga in een auto zitten, net als ieder ander. lol :-)))

  Volgende keer geen VVD stemmen Erwin :-))))))  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik weet niet meer wat ik moet stemmen. Ik heb nog nooit het fijne gevoel gehad dat ik op de juiste partij gestemd heb. Dat ik dacht van "Hé, ze doen precies wat ze beloofd hebben, ik voel écht dat ze opkomen voor mijn belangen". Ik heb er steeds minder vertrouwen in.

   Verwijderen
 2. Ach, maar 2,5 km om, dat valt nog mee
  Met de auto gaat het niet sneller bij jullie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De auto is (nog net iets) sneller, maar wordt ook steeds minder aantrekkelijk inderdaad.

   {Zucht}

   Verwijderen