donderdag 26 januari 2012

Hetzelfde maar dan anders

Het gaat (redelijk) goed met de re-integratie. Ik heb verleden week twee maal met de Strada naar kantoor gefietst, en deze week een maal. De tweede rit heeft Theo (VeloTéjo) me betrapt. Daar gíng mijn plan om stiekem wat conditie op te bouwen voor we samen zouden rijden. Gelukkig was ook Theo niet in vorm en hebben we gezellig in ons ouwelullentempo samen naar huis kunnen rijden. Theo's voorkomen is opvallend veranderd. Niet langer in de rode Strada, maar in de gele. Het is hetzelfde maar dan anders.



Gisteren op deze weg langs de A9/A2 een koppel buizerds gezien die op de wieken gingen toen wij eraan kwamen. Mooie beesten, buizerds...


Recent kreeg ik van mijn ex-collegae bij Martinair een passend afscheidscadeau overhandigd. Het is een model van een ligfiets, geïnspireerd op mijn oude Flevobike Alleweder. Hij is gemaakt door plaatwerker Herman, waarvoor mijn dank! Herman heeft een tijdje naast me gezeten op de afdeling Engineering, en waarschijnlijk heb ik het in die periode nogal vaak gehad over die Alleweder ;-)


Later.... Meer!

4 opmerkingen:

  1. Geweldig dat model van de Alleweder. Kan zo het museum in.

    Wim - die ook wel zo'n mooi model van zijn Roeifiets zou willen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He cool zo een gele Strada met een racekap!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie foto, maar even geleend voor mijn facebook !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hi Theo,

    Kom jij er openlijk voor uit dat je Velomobiel rijdt dan?

    ;-)

    BeantwoordenVerwijderen